Τοποθεσίες | Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων FEND


ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (SKG)

Το ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (SKG) είναι το κεντρικό αεροδρόμιο της πόλης της Θεσσαλονίκης και βρίσκεται περίπου 20 χιλιόμετρα ανατολικά από το κέντρο της πολής. Διασυνδέει την Θεσσαλονίκη με την υπόλοιπη Ελλάδα και Ευρώπη. Μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας από εκεί μόλις φθάσετε στο αεροδρόμιο της Μακεδονίας ή να το παραδόσετε λιγο πριν την αναχώρησή σας.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΤΕΛ (ΜΕΝΕΜΕΝΗ)

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΤΕΛ (ΜΕΝΕΜΕΝΗ) είναι ο κεντρικός σταθμός των Λεοφορείων της πόλης της Θεσσαλονίκης και βρίσκεται περίπου 3 χιλιόμετρα δυτικά από το κέντρο της πολής. Διασυνδέει την Θεσσαλονίκη με την υπόλοιπη Ελλάδα εκτός του νομού της Χαλκιδικής. Μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας από εκεί μόλις φθάσετε στο σταθμό ΚΤΕΛ της Μακεδονίας ή να το παραδόσετε λιγο πριν την αναχώρησή σας.

ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΡΑΙΝΩΝ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ)

ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΡΑΙΝΩΝ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ) είναι ο κεντρικός σταθμός των τρένων της πόλης της Θεσσαλονίκης και βρίσκεται περίπου 1 χιλιόμετρα δυτικά από το κέντρο της πολής. Διασυνδέει την Θεσσαλονίκη με την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό. Μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας από εκεί μόλις φθάσετε στο σταθμό τραίνων της Θεσσαλονίκης ή να το παραδόσετε λιγο πριν την αναχώρησή σας.

ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΠΥΛΑΙΑ)

ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΠΥΛΑΙΑ) είναι ο κεντρικός σταθμός των λεοφορείων της πόλης της Θεσσαλονίκης με προορισμό περιοχές του νομού Χαλκιδικής και βρίσκεται περίπου 1 χιλιόμετρο ανατολικά από το κέντρο της πολής. Διασυνδέει την Θεσσαλονίκη με τον νομό Χαλκιδικής. Μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας από εκεί μόλις φθάσετε στο σταθμό ΚΤΕΛ της Χαλκιδικής ή να το παραδόσετε λιγο πριν την αναχώρησή σας.

ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ)

ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ) είναι ο κεντρικός σταθμός των πλοίων της πόλης της Θεσσαλονίκης με προορισμό πολλά νησιά του Αιγαίου και βρίσκεται δίπλα στο κέντρο της πολής. Διασυνδέει την Θεσσαλονίκη με νησιά του Αιγαίου και άλλα λιμάνια της Ελλάδος. Μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας από εκεί μόλις φθάσετε στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης ή να το παραδόσετε λιγο πριν την αναχώρησή σας.

ΓΡΑΦΕΙΑ Fend Car Rental

Τα ΓΡΑΦΕΙΑ Fend Car Rental βρίσκονται στην οδό Λέκκα 7 στην βόρειο δυτική πλευρά της πολής της Θεσσαλονίκης. Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι +30 2310 690 122 και είμαστε ανοιχτά 24 ώρες 7 μέρες την εβδομάδα σε περιπτώσεις ανάγκης. Μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας από εκεί μόλις φθάσετε στη Θεσσαλονίκη ή να το παραδόσετε λιγο πριν την αναχώρησή σας.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ είναι μια ειδική υπηρεσία όπου για την δικία σας εξυπηρέτηση μπορούμε να σας παραδόσουμε το όχημά σας σε κάποια συγκεκριμένη διεύθυνση στη ευρύπερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Μπορούμε επίσης, για την δικία σας εξυπηρέτηση να το παραλάβουμε από την ίδια ή διαφορετική διεύθυνση στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο +30 2310 690 122 για να κανονίσουμε κάποιο ραντεβού που θα σας εξυπηρετεί καλύτερα.