Καριέρα | Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων FEND

Καριέρα στην Fend Car Rental - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Το Fend Car Rental είναι μια από τις πιο εξελισόμενες επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων στην βόρειο Ελλάδα και υποστηρίζει όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος. Με το σύνολο των τοποθεσιών μας για παραλαβή παράδοση καλύπτουμε την ευρύτερη πειοχή της Θεσσαλονίκης. Μια που συνεχώς εξελισόμαστε και είμαστε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων στην Βόρειο Ελλάδα, ψάχνουμε πάντα ενθουσιώδη άτομα με εμπειρία και αγάπη για το επάγγελμα για να ενταχθούν στην ομάδα μας. Αν θα σας άρεσε να εκπροσωπείτε μια ισχυρή, αξιόπιστη επιχείρηση καθώς και έχετε ευχαριστημένους πελάτες, τότε η Fend Car Rental είναι ακριβώς η σωστή επιχείρηση για εσάς.

Εμείς στην Fend Car Rental θέλουμε πάντα να γνωρίζουμε αφοσιωμένα άτομα που θα ήθελαν να μάθουν και να αυξήσουν τις ικανότητές τους στον τομέα της ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας (CV) και θα σας απαντήσουμε μόλις το παραλάβουμε. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας για να δείτε ποιές είναι οι κενές θέσεις εργασίας στην Fend Car Rental.